Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deMarco

    tag

    válasz tildy #5309 üzenetére

    Erre azért tudok elég elkeserítőt mondani. Amikor ismét munkanélküli lettem, feladtam egy álláshirdetést hogy adminisztrátort keresek (a részletek most nem számítanak, hogy miért). 6 óra alatt 75 emberke jelentkezett csak a XI. ker és környékéről. pedig csak 1 db aprós oldalon hirdettem meg, egy kategória alkategóriájában. hányadrésze lehetett ez a nap mint nap munkátkeresőkhöz képest? és nem traktoros kispisták hanem politológusok, diplomások jelentkeztek sorra. És ez csak az a része, aki dolgozni szeretne. Ezért döntöttem úgy, hogy otthagyom az országot.
    Otthon ugyanúgy kerestem munkát mint itt, és másfél évig nem volt semmi melóm, itt 3 hét alatt lett, pedig nem csináltam azóta sem 3 új diplomát. Amikor legutóbb megpályáztam egy PHP-s melót, a döntés után arról kaptam értesítést, hogy bár a legjobb pályázójuk voltam, mivel nem vagyok regisztrált munkanélküli (értsd nem kuncsorogtam segélyért), nem tudnak felvenni, mert nekik olyan kell, aki után fizet az önkormányzat. LOL

    Magyarország szándékosan van romba döntve. és lesz is, amíg fel nem emelik az emberek a hangjukat végre. és nem a bakancsos kisebbség, hanem azok, akiket most lebirkáznak. Csak azt nem értem hogy akiknek már mindenét elveszik, azoknak hol az önbecsülése, amikor az utolsó fillérjüket odaadják, amikor kiköltöznek a házukból amire évtizedeken át gyűjtöttek... Miért nem HARCOLNAK még az emberek és meddig tűrnek?

    Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

Új hozzászólás Aktív témák