Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bondi

    csendes tag

    A „túlhúzással" engem is megszopatott egyszer a Lloyds. Mínusz 30-at le fognak vonni érte - írták a kivonatom alján. Anyátokat, gondoltam magamban. 96, azaz kilencvenhat pennyről volt szó! (Ráadásul másnap már kaptam is rá a fizetésem.) Bementem a legközelebbi kis fiókba, ott ránéztek, azt mondják, hogy nem fogják levonni. Persze levonták, amire ismét bementem, erre annyit mondtak, hogy nem baj, majd jóváírják. És tényleg jóvá is írták.

    Ez egyébként ajánlott taktika. Minden miatt rinyáljatok, mint az angolok (főleg, ha pénzbeli tétje is van). A nagyvárosok központjában gyakorlatilag minden utcasarkon ott vannak a nagyobb bankok. Pl. a cash accountomtól is úgy sikerült megszabadulnom annak idején, hogy Brumban három bankfiók után még a negyedik Lloydsba is bementem, ahol végre azt mondta rá az ügyintéző, hogy adnak egy normális számlacsomagot.

    Poén különben, hogy a számlavezető bankom hivatalosan még mindmáig délen van egy eldugott kisvárosban (tehát az a bank, ahol a számlát először megnyitottam és az ún. sort-code-omat adja).

    Szerintem nem általános ez a k***szás, hogy automatice mínuszba mehetsz. Az Islamic Bank-es kártyámmal csak nem enged fizetni, ha nincs pénz a számlámon. Allah megóv a túlköltekezéstől. :)

Új hozzászólás Aktív témák