Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hejesírásó

    senior tag

    Sziasztok!

    remélem mindenki él és virul!

    Már kint vagyok egy ideje, relatíve jól megy. Fogjuk rá hogy elég volt a 750-800 font az elején.
    Kevesebb is elég ha tudsz angolul, vannak kint ismerőseid akik felgyorsítják a know-how jukkal a kezdeti dolgokat, csak elég peches oltam, hiába kaptam hamar rotákat, utána alig kaptam órát a rota keretében, szval kb fel is dughattam magamnak a rotákat. :(

    most jó az óraszámom de a melórol inkább nem beszélnék. A learndirectet mindenkinek bátran merem ajánlani ahogy az imperial agency-t is. :)

    cider: jahj akció a VB-miatt a sainsburizben ha jól emlékszem 36 doboz körte cider 18 fontért (440 ml ha emlékem nem csal). tehát fél pound per konzerv!!! kihagyhatatlan volt :))

    első megfázás és betegség csodás volt.
    ahogy az is mikor a bobbyknak nem tetszett h boxerre vetkezve napozom :D de aztán megbeszéltem velük h nem látható egy elsődleges nemi szervem sem, szval nem tom mi bajuk van. végül békén is hagytak. ;)

    tildy: hoztam nektek az édesítőt, bocs h még nem írtam. rámírhattok miatta ha ráértek.

    egy kérdésem lenne a jónéphez... első értelmes interjuhomra megyek köv héten. hulladékgazdálkodással és kezeléssel foglalkozó cég keresett meg, nagyon pozitív a kommunikációjuk, azon már túl vagyunk levélváltásban, h miket tudok, és hogy sok projektjuk van aminél jól jönne vki akinek van relevant tapasztalata.

    Mennyit kérhetek? MErt hát a szakmai angolom gyenge a helyiekhez képest. Tapasztalatom meg csak magyar jogi környezetben van környezeti ügyekben. Tehát az elején sokat kéne fejlődnöm és tanulnom, így az elején a potenciális hozzáadott értékem relatíve alacsony.

    én már netto 900 per hó ért is csinálnám akármit is kell csinálni ha szakmai, de másoktól meg azt hallom h 1100-1200 netto alatt per hó ne mondjak igent.

    ti mit mondtok?

    előre is köszi!

    ps.: nincs időm visszaolvasni, sry :B van készülőben vmi közös ivás mostanában? :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák