Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rommel6600

    őstag

    válasz PaladiN #5768 üzenetére

    Nálam a számlanyitás volt a legkönnyebb, a szoba bérleti szerződéssel beballagtam a Barclays-hoz, és kész, egyedül a visa kártyához kértek egy otthoni számlakivonatot (volt kb 20eFt a számlán, nem milliók) és már el is indították az igénylést, nem is tartott tovább a kártya kézhezvétele mint itthon. Nem is bántam meg, hogy a Barclayst választottam.

    "Viszont a vegen, azaz aprilisban vissza lehet igenyelni a teljes osszeget, mar ha ezt meg tudja oldani az illeto."

    Én meg tudtam. Neten minden infó elérhető, de ha vmi nem tiszta mindig fel lehet hívni az illetékes hivatalt és készséggel segítenek, nekem legalábbis ez a tapasztalatom.

    "Sok helyrol ugy zavarnak el ha nem tudod hogy mit es hogyan kell kerni hogy utana csak azon gondolkozol hogy ez most mi volt"

    Ezzel nem értek egyet, általában ugyanis a gyenge nyelvismeret vagy annak totális hiánya szül ilyen helyzeteket, már amennyire én kint a magyarok viszonylatában ezt megtapasztaltam. Amúgy meg pl egy bank esetében baromi egyszerű átballagni a konkurenciához ha valahol szívatnak (Barclays, HSBC, RBS...)
    Ezzel nem téged akarlak minősíteni (eszem ágában sincs) csak már intéztem én is pár dolgot és már nem egy magyarral is találkoztam akik meséltek...
    A nyelvvizsgások a kedvenceim, róluk akár egy könyvet is össze tudnék hozni ;]

Új hozzászólás Aktív témák