Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bondi

    csendes tag

    (#5759) Bubee82:
    Elvileg csak nyers húst nem szabad behozni. Sülve, főzve vagy füstölve viszont oké. A hátizsákban hozott házi kolbásszal sosem volt még gond. :)

    (#5769) Rommel6600:
    Nem feltétlenül így van, szerintem a szerencsés kivételek egyike vagy. Az angollal nekem sem volt gondom már amikor idejöttem sem, de a balfasz hivatalnokokkal igen hamar tele lett a tököm itt is. Pl. a bankokkal az első kalandom az volt, hogy csak ún. készpénzes számlát (cash account) nyitottak, hozzá egy gyakorlatilag használhatatlan ún. készpénzes kártyával (cash card). Ez a Lloydsnál úgy működött, hogy csak a cég saját automatáiból tudtam vele kivenni pénzt, illetve bent a pénztárnál is kiadták, már ha volt ilyesmi egyáltalán (a kisvárosban nem volt). A Barclays hasonló „opciója" minden automatánál működött, viszont ezzel pénztárnál nem adtak ki pénzt, ergo hazautazás előtt egy hétig kellett napi rendszerességgel az automatából pénzt kivenned a napi limit miatt.

    Rengeteg helyen, akár telefonon, akár személyesen egyszerűen elhajtják az embert blőd hülyeségekkel. És ha nem nagyvárosban vagy, akkor sajnos nincs meg az a lehetőséged sem, hogy visszamenj másnap, vagy egy sarokkal odébb, hogy máskor/másutt kifogj egy segítőkészebb ügyintézőt.

    SzalaiG:
    ha csak néhány szösszenet kell, a Logouton elkezdtem le- és megírni az élményeimet, ahogy az időm engedi.

Új hozzászólás Aktív témák