Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shev7

    veterán

    válasz izomhod #5810 üzenetére

    "én csak úgy mennék, hogy van meló, szerződés aláírva.
    ez IT meló, a munkáltatónak vannak referenciái, le lehet "nyomozni""

    Marmint megvan a munkad, vagy most keresel?

    A valsag itt is ereztette hatasat, rengetegen utcara kerultek IT teruleten is. Arra az allasra amit en betoltottem managerem elmondasa szerint nem keves tulkepzett egyen is jelentkezett aki elozo munkahelyen a leepites elott 70-80k-t is megkeresett.

    Ebbol kovetkezik, Magyarorszagrol munkat talani ha nem is lehetetlen, de nagyon nehez. Skype segitsegevel meg intezel magadnak angol szamot, de ha nincs angol cimed az kicsit gyanus. Mielott kijottem en is probalkoztam otthonrol munkat talalni, de nem sok sikerem volt. Amikor fejvadasz visszahivott kozolte, hogy szivesen szerveznek nekem interjut, de ne gondoljam, hogy barki kifizeti az interju koltsegeit, szoval sajat penzen repulok ki, es sajat magamnak intezek szallast.

    Szoval mint sokan, en is ugy jottem ki, hogy munkam nem volt leszervezve. Aztan volt par interju, de a jol fizeto munkakrol visszautasitottak mert nem volt munkatapasztalatom UK-ben. Igy kotottem ki ott ahol, most vagyok.

    Szoval nem lehetetlen a 40k evi kezdo, csak eleg nehez. Foleg ha otthonrol akarod leszervezni.

    [ Szerkesztve ]

    ''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

Új hozzászólás Aktív témák