Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz Chosen #7177 üzenetére

    szvsz referenciafuggo, igaz nem UK, hanem IRL, de paromnak a Kozponti Intenzivosztaly foorvosatol szarmazo, hivatalosan leforditatott ajanlolevele utan felhivtak a ov. foorvost, lecsekkoltak, sot, meg egy 2-3 oldalas kerdoivet is atfaxoltak neki, hogy amennyiben lehet, toltse ki. Ja, es otthoni intenziv szakapoloi vegzettseggel + 5 ev gyakorlattal tortent ez, ugy, hogy "csak" egy noverothonba jelentkezett care assistant-nak. UK valszeg kicsit mas, de felteszem nagyon sok a hasonlosag, mivel egy csomot onnet vettek at az Irek is.

    szerk: hulye vagyok, sajat peldamat kifelejtettem. Otthoni papirokkal (kulker vonal) nem sokat foglalkoztak, viszont tudom biztosra, hogy mindket ajanlolevelemben megadott contact person-t felhivtak (egyik az elso otthoni munkahelyem, (gepgyartas, tozsdei ceg), mig masik a masodik munkahelyemrol van, ahol az ami kozpontu, de olasz disztrib. kozponttal biro beszallitonktol - commercial services manager pozicioju - csokatol kertem es kaptam ajanlolevelet. Utobbit meg azelott lecsekkoltak, mielott a 3ik korbe jutottam volna.

    [ Szerkesztve ]

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák