Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aragornka

    újonc

    Hat, mar kicsivel jobb. Kimostam a karpitott (ami persze itt nem egyeszeru, nem lehet felvenni, nem lehet tul vizes stb). A szag valamenyire megoldodott kb olyan 12-orara, egy szintén 12- oras takaritas utan. Utanna meg az ejszaka kozepen erzem megint jon... az indiaiak nem tudom, hogy kajajuk miatte de valami miatt biztosan stinkyk. De legalabb mar 50-60% turhetobb ott elni.
    Igen adtam depositott 200 fontott egy szinten 200 fontos lakasert. (tehat egybol banja 400 font+ e havi szamlak). Sajnos nagyon kellet a hely, de ha persze atneztem volna a szerzodest eszem agaban sem let volna alairni. Tehat bizti ilyett megegyszer nem csinalok egy 5 oldalas szarnal. Arra gondoltam, ha nem megy es koltozni kell se szo se kabat elmegyek. Oszt marad a deposit. Nincs mit tenni. Mondjuk tudja a szamomat es igy max a rendorseg kideritheti kiknek telefonaltam.

    Mas... porbalkozok veszettul a melo keresessel. jovo hetten lesz az insuranci interjum, de addig jol jonne valami. Bejartam a kfc-hez meg egy rakas helyre.... hatr eddig semmi sikerrel. Az online jelentkezets emlegetik persze a gyorsettermeknek, csak hat napi 40 perc net arra eleg keves (konyvtarbol :U )

    Az igaz út igen rögös és nehéz, de legalább nem kell aggódni amiatt, hogy tömeg van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák