Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz tildy #7708 üzenetére

    Aztan meg lehe szivni a tanacsadassal is, en peldaul egy jo ideig gorcsoltem azon, hogy lehet LEgiaap megorrolt ram, mert az Irany Londont en mondtam, es ok viszont a leirasabol itelve sokkal rosszabb hazba kerultek , mint mi.
    Pedig tenyleg csak jot akartam, hogy mikor kijonnek biztosan legyen valami szallas, ahol nincs 3 honapos mindenkepp ott tartozkodas , es ne az legyen, hogy semmi hely nincs. Mondjuk a tomegszallast azt hiszem emlitettem. Hala egnek sikerult valtaniuk. De ugye sok fugg a lakoktol is. Mi amikor kijottunk , szinte csak ertelmisegi, csendes lakotarsaink voltak, aztan jottek a "csajok" ,a vihancolas, meg az alacsony szellemi szinvonalu hm, de jo pasi, csokifiucska, blabla, meg az allando trappolas ( nem tudott normalisan lepni az egyik csaj, ugy jart mint az elefant ... ) az kicsit kiidegelt, nomeg a joarcok is elkoltoztek, szoval jottunk mi is. Nem tudom azota mi lehet a ket cicankkal Blackievel meg Brownieval ( hazhoz tartozo macskok voltak , mar ott eltek mikor kijottunk, a feszerben laktak).

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák