Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz lmno #118390 üzenetére

    "A 13-as MBP a 14-es bevezetésével értelmét vesztette."

    Nem a 13" MBP veszítette értelmét, hanem drágább lett a csali gép, ami kínosan közel van árban az eleve erősebb géphez. Mostantól a 14" MBP (M3) tölti be azt a szerepet, hogy szándékosan semmi értelme. Miközben a 13" MBP lehetett volna egy nagyon okos középút az Air és a 14" MBP (M3 Pro) között ha kap normális Pro gépre való portokat (több csatlakozó, kártyaolvasó, stb) és elég bele az XDR helyett egy hagyományos SDR kijelző is. Most az Air és az első értelmes MBP között egy hatalmas tátongó árszakadék van, de ez inkább az Air felé fogja billenteni az eladásokat (fogadni mernék rá bárkivel), de nem baj, mert ebben az esetben akkor az Air-t is lehet drágítani, hogy pénzüknél maradjanak (na ebben is fogadni mernék bárkivel).

    Még mindig kapható újonnan M1 Air 8/256 GB 369.990 Ft-ért, három év garanciával, hivatalos Apple viszonteladónál, amíg ez így van, semmi értelme mást venni, ha valakinek elég 8GB RAM is.

    "Felborulna az egész, ha 16 giga lenne a legolcsóbban, mert akkor lehet hogy a 32-eset már sokan nem is vennék meg."

    Jajj szegény Apple, olyan ügyesen kitalálta, hogyan verje át a vásárlóit, nehogy hülye kis igényekkel elrontsuk a buliját! :(

    Lehet pár napra megint el kéne utaznom a topikból nyaralni, mert az Apple világban időnként annyira felidegesít ez az öngyarmatosító attitűd, hogy leírhatatlan. Az Apple vásárlók törzsének amúgy teljesen mindegy mit kap, az jó neki és meg van magyarázva, hogy azért jó így, mert ez az Apple-nek jó. Nyissatok ki egy pszichológiai könyvet a toxikus-nárcisztikus párkapcsolatok fejezetnél. Elég megköszönni később.

Új hozzászólás Aktív témák