Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robi-k

    őstag

    válasz Poplacsek #36013 üzenetére

    Ha nem nézel 3D-t, akkor én a helyedben nem váltanék Base 3.0-ról Base 3D-re, sem kép, sem hangminőségben nincs semmi előrelépés. A Popcorn Az SMP-8911 procival már előrelépés, de sajnos full BD Java menü nélkül (ez fog nekem a legjobban hiányozni). Bár szvsz a 65" TV-hez én már vennék pl. egy A-410 lejátszót, láthatóan jobb képet tud adni a régi Dune-hez képest ilyen nagy felbontásnál.

    Meg amúgy is, egy kis türelem, nincs messze már az új generációs médialejátszók megjelenése h265 támogatással 4K felbontásban a legújabb Sigma SMP 876x processzorokra épülve, a Popcorn és a Dune HD is dogozik ilyen készüléken ;)
    Egy biztos: nem lesz több feslőkategóriás médialejátszó (mint a Dune HD Pro vagy a 410 Pro lett volna), a gyártók letettek róluk - a mai kórban már minimum lenne rájuk a kereslet, és nem lenne megtérülő a fejlesztésük ill. a gyártásuk.

    A VLS táphoz hasonló új "tuning" táp hozzáillesztése a korszerű lejátszókhoz nem gond, van is eladó lineáris táp pl. az A400/A410 lejátszókhoz (az már más kérdés, hogy van-e értelme és milyen árig érdemes beruházni egy ilyen új lineáris tápegységbe).

Új hozzászólás Aktív témák