Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz Sanyabá #11063 üzenetére

    "Bútorlapot vágtál vele?"

    Nem, meg sem próbáltam. Ennek két oka van:

    1. csak fából dolgozom
    2. ha mégis szóba kerül bútorlap (az alagsori mosókonyhába csináltam például néhány szekrényt) akkor azt úgyis megtervezem alaposan, méretre vágatom és nem kell a darabolásával bajlódnom.

    Azt hiszem sajnálnám is a fűrészlapomat bútorlappal koptatni.
    Szóval, nem tudom megmondani, hogyan vágná. Szerintem otthon nem érdemes bútorlapot darabolni. Ha túl nagy a tábla (egész) akkor roppant körülményes tologatni pontosan, ha meg egy vagy több táblányi anyagot vesz az ember, akkor szerintem érdemes annyit rááldozni, amennyibe a vágás kerül. Szebb és gyorsabb a lapszabászat.

    Most jut eszembe, egyszer azért ügyeskedtem valamit sima fehér bútorlappal. Csak arra emlékszem, hogy felsőmaróval munkáltam készre a lap élét (szép és jó lett), de tudom, hogy elég gyorsan beleette magát a lami a keményfémlapkába.

    "Ezen viszonylag nagy vidiák vannak,"

    Nevezzük viszonylag nagynak :) Kicsit nagyobb, mint ami anno a Kinzo körfűrészemen volt. (lásd a felsőt, az alsó egy Pilana)

Új hozzászólás Aktív témák