Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    válasz mdk01 #13448 üzenetére

    Próbáltam vízzel, de sajnos semmit nem ér. A tanács sosem zaklatás :)

    Hogy kerek legyen a kép, azóta beszéltem a Plastdur azt hiszem, igazgatójával. (Volt szíves felhívni, segítőkész ember, a cserét is rögtön felajánlotta, csak sajnos messze van a gyár.) Ő megerősítette, hogy ez a flakon nem jó, nagy eséllyel kiszáradt.
    Mondott viszont egy érdekeset, miszerint a vízbázisú ragasztók nem száradnak ki sok évvel a felhordás után sem –ellenben pl. a Palmatex– hisz a levegő páratalrtalma folytán ez lehetetlen. Így a kötés sem fog gyengülni.

    Ja igen, és mondott még valamit: szerinte érdemes bekenni vízzel a furnér mindkét oldalát az ő ragasztójukkal való használat előtt, majd felrakás előtt hagyni jól megszáradni, így elkerülhető a repedés.

    Egyébként főleg amiatt aggaszt a kontaktragasztó, amit a linkelt fórumon egy vélemény jól leír: "A repedések létrejöttéért a ragasztó azon tulajdonsága a felelős, hogy teljes száradás után is rugalmas marad."
    No meg ugye, hogy mit csinál 10+ év múlva. Hozzám senki nem hozza vissza, de hát olyat akarok, ami ennél többet kibír, ha vigyáznak rá.

    Néztem egyébként élőben amit ajánlottál kétszer késelt furnért, hááát.. Érdekes.. :)

    Márton111, a vizes faragasztónál milyen hibákra számítsak repedés (vagy egyéb) szempontjából? Olyanra gondolok, hogy amit mutattam képet, azt a kis részt leszámítva nagyon szépen felment, de még csak egy napja van fent. Meg az a repedés sem tudom, nagyobb lesz-e egy hónap – év múlva.
    Lehet, megcsinálom szépre bármivel míg eladom, de nehogy utána jöjjön elő repedés vagy egyéb.
    (Az ívelt részekről nem is beszélve, amihez mondjuk előtte gőzölöm a furnért, de tökölés, kényes ugye.)

    [ Szerkesztve ]

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák