Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lrobertoc

    tag

    Üdv Mindenkinek,

    Ismét egy kis segítséget kérnék az alábbi csokrokra hobbi farigcsáló lévén:

    1. negatív sarokba milyen megoldást javasolnátok mosogatóhoz? 2 tálcás L alakú mosogatót építenék be, de nincs ötletem, hogy a munkalapot hogyan lehetne összetenni? Egyszer már csináltam egy L alakú munkapultot, ott összemarattam és 3 összehúzóval húzattam, közé Helmipur ment! De a mosogató esetében ezeket rögtön ki is kellene vágni.... vagy ebben az esetben csak a tálcákat szoktátok kivágni?

    2. szintén negatív L sarok: ha sarokpántot használok, hogyan szokás az ajtófrontokat számítani? A két ajtófront találkozásánál hány mm fugát szokás hagyni? Pl. az L alak két szára 30-30 cm. A 18-as lapra 16mm ráütést szeretnék, a frontok vastagsága 16mm, akkor a frontok szélessége mekkora lehet? 28,2cm-en koppon lennének?

    3. tetszik a lapostipli technológia, viszont próbálgattam egy OBI-s Einhell gépet, de nem kaptam 100%-os eredményt azon az oldalon, ahol a lamello nem enged mozgási teret. Pl egy saroknál egy fél mm difi tuti hogy volt, ha a síkot nézem.. Mondjuk ez egy alap gép, de mit tud egy makita v. társai??

Új hozzászólás Aktív témák