Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bbalint01

    csendes tag

    válasz bbalint01 #52404 üzenetére

    Erre válaszolok, mert sokan írtatok.

    A választás végül (talán meglepő módon) a Dewalt DWS774-re esett, leírom, hogy miért, hátha érdekel valakit.

    Már majdnem kezdtem elcsábulni a Makita LS0815FL-re, néztem róla videókat, meg minden, de aztán belém hasított a felismerés: valójában jelenleg egyetlen olyan gép sem fér el a garázsban, ami olyan rendszerű, mint a Makita (tehát Metabo, és Bosch sem), akármennyire is hajlandó lennék kifizetni. Teljesen betolva ezek olyan 1 méter mélyek, és jelenleg egy kb 60x120-as munkafelületem van. Persze kivihetném a szabadba dolgozni, de tárolni akkor is kéne.
    Van a garázsban most minden: fűnyíró, biciklik, vasbakok, autógumik, stb. A belátható jövőben ami csapolás jellegű feladat lesz, az ács jellegű, azt majd igyekszem a kézi körfűrésszel és kézi szerszámokkal csinálni, ahogy eddig. S ha majd lesz több helyem asztaloskodni, 1-2 év múlva, akkor pedig talán szóba jön egy asztali körfűrész.

    Szóval összefoglalva: ha most vennék egy mélységhatárolós gépet, azt a funkciót még sokáig nem tudnám kihasználni, de legalább tárolnom kéne, és a kommentjeitek alapján, mire használni tudnám asztaloskodni, addigra esélyes hogy megszületne az igény egy pontosabb asztali körfűrészre.

    Köszi mindenkinek a tippeket, tanácsokat, itt vagy privátban! Wish me luck!

    Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval a sárban hemperegni. Egy-két óra után rájössz, hogy ő ezt élvezi...

Új hozzászólás Aktív témák