Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz pali923 #55370 üzenetére

    Szuper, köszi az infot!

    Ha jól értem a jelölő használatot, akkor feljelölés után a fúrószárat megvezető sablon nélkül, a jelölő által hagyott pontot fúrod meg? De így h tudod totál merőlegesen / párhuzamosan (nyilván attól függ h az élét fúrod-e, vagy a lapját) tartani a fúrót?
    Számomra tök logikus, h maga a sablon egyben megvezeti a fúrószárat is, tehát nem fogom ferdén megfúrni, ez által nem lesz pontatlan az illesztés.

    ViktorSz

    Mint írtam szinte csak Dewalt holmikat vásároltam eddig. Abszolút elégedett vagyok velük. Lapostiplimaróból is azt néztem először, de a face csoportban "beszéltek le róla". Persze így utólag természetesen az is lehet, h csak azok szólaltak meg, akiknek csalódás volt a gép és pl nem állítottak rajta.

    York

    Köszi neked is!

    Azért 55-60 dollárért ez nem egy budget megoldás. :D
    Ettől függetlenül látszik h CNC mart holmi, biztos pontos. De igazából ez a csapos (nem tudom a szaknevét), csavarhúzós összehúzós megoldás abszolút nem érdekel. Ha egyszer én a bútorlap korpuszt összerakom, akkor az már úgy is fog maradni. Tehát fatipli és faragasztó.
    Az-az, ezt a funkcióját az életben nem használnám. Nekem tényleg elegendő lenne egy sima fatipliző sablon, ami pontosan elhelyezi és megvezeti a fúrószárat.

    varsam

    Köszi az infot!

    Sorry, eszem ágában nem volt leírni a Dewalt lamellozóját, csak pusztán azt írtam, h a márkacsoportban próbáltak a Makita felé terelni. De ahogy fent is írtam, lehet h csak azon user-ek írtak, akik tényleg nem tudták beállítani a Dewalt-ot..

    Masooo

    Köszi neked is!
    Pont így vagyok én is. Nekem sem szakmám, de hobbyként baromi vonz és érdekel. Ezért is agyalok rajta, h hosszú távra vegyek-e egy lapostiplimarót, vagy maradjak egy ilyen fatipliző sablonnál.
    Ismerem az Aldis, Lidlis gépeket, épp a minap hoztam egy felsőmarót 14-ért. Arról sok jót olvastam és bevállaltam, de a lamello-juktól én kicsit tartok. De ha jónak véled, még az is lehet h bepróbálok akkor egyet én is.
    Vagy, esetleg bújom a netet, hátha belefutok használt Dewalt-ba, Makita-ba.

    mdk01

    Okés, szuper köszi. Rákeresek arra is!

    fogtunder

    Köszi! Ilyet semmiképp nem szeretnék. Mint ahogy írtam is fent, ha egyszer én a bútorlapot összerakom, az úgy is marad. Tehát fatipli + ragasztó és kész.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák