Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    válasz thyeby #6099 üzenetére

    Nembaj az komám ha kikapcsolható pl ha rosszul működik és már a 10-edik lapodat + a csere fékpofákat nyírja ki e hónapban 200.000Ft -ot elba@vamondjuk határidős munka közben. Ez mondjuk a gyártónak nem fáj, mert tőle veszed cserelapokat féktuskókat amik szemmel láthatólag gyorsan is cserélhetőek , késztetve gyilkold a lapokat csak majd mi eladjuk neked az újat jó pénzért.
    Nem veszek ilyent mert arra szoktat rá hogy a veszélyes forgó alkatrész majd elugrik ha odanyúlok. De nem ugrik az el se a marónál se a gyalugépnél,szalagfűrésznél, lamellónál, fúrógépnél, se az autó nem ugrik félre ha alásétálok.De a fa se ugrik félre ha a lábamra ejtem hát még a véső.Ha meg az elektronikára bízom magam és elbízom magam mert úgyis megvéd,és véletlenül pont nem működik akkor oda a kezem.De ha működik akkor a vigyázatlanságom 20.000Ft-os tétel bánja.Inkább nem kell vigyázatlankodni, munkavédelmet jól meg kell tanulni be is tartani és ha milliomos hobbista leszek, passzióból gépészekedem ,akkor kinyírhatok havonta 10 db 20.000ft-os lap-fék párost is 200.000Ft-ért,de addig tönkretenne.
    Gondold meg aki ezen tanul meg dolgozni és rákerül egy védelem nélkülire... :O elgondolni is rossz.
    A hülyeségről Volt egy német filmsorozat az Asztráról vettem le jackout minden fájdalmas baromságot kipróbáltak (10-12 részes volt a film) kamera előtt amit el tudsz képzelini tengeri élő rákok alsógatyába tömve elektrosokkoló nyelvre mellbimbóra , egyéb tájakra, a vége az lett hogy kipróbálta az egyik majom hogy bekötött szemmel átszaladna a többsávos német sztrádán. Elcsapták ahogy kell meghalt ott ,a kamera vette a filsorozatot meg betiltották ezután.
    Szóval elhiszem hogy van aki kipróbálja a kezén azt a sz@rt.Én nem fogom .(egyébként ha csak a lapig tolta volna az ujját megúszta volna egy leókoplaszttal :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák