Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kajt

    tag

    Sziasztok!

    Összerakták végre a gépemet és egy bosszantó hibába ütköztem. Elhoztam informatikus rokontól a gépet, a rendszer(win7) tökéletesen fut, hasít... viszont... játékok tökéletesen feltelepülnek, elindulnak, szép grafikával, majd 1-2 perc múlva elmegy a kép, még megy egy kicsit a hang, majd az is leáll, utána csak a reset marad, annyira lefagy.
    Újra raktam már a win 7-et (32 bit), felraktam a legújabb driverokat...stb. de már nincs ötletem.
    Esetleg van ötletetek, hogy mi okozhatja?

    Intel Core 2 Quad q8300
    Asus HD 5750
    2 Gb 1333 Mhz
    Asus P5P43TD
    400 Watt
    Windows 7 professional 32 bit (6.1 build:7600)

    GRID-et próbáltam, elindul minden max-on... pár kanyar után kép elmegy, az aktuális hang megy tovább egy ideig, lassan az is elmegy, utána csak reset.
    Assasin's Creed és COD 4 ugyan ez...
    3DMark Vantage-ben elkezdődik szépen az animáció, majd az is hirtelen elsötétül.
    VGA-hoz adott CD-n lévő driverrel, illetve netről leszedett Catalalyst sem segített. Start-nál dxdiag-ban elvileg minden rendben, DX 11 stb. Eszközkezelőben minden rendben, máshol sem talál hibát.
    A játékokon kívül minden fut ahogy kell. Mielőtt újraraktam, Sketchup-ban rendereltem videót, ott sem volt semmi gubanc.

    Az zavar, hogy nem tudom már merre induljak el.
    Ötleteket, programokat, linkeket, bármi használható tippet kérnék tőletek, akár pm-ben is. Ha tuti WIN7 torrentet tudtok,amit ti is használtok hasonló konfiggal, azt is kipróbálom akár.

    Kérdeztek az ismerőst, aki összerakta, de az ő cégük nem foglalkozik játékokkal, így nem tudott biztosat mondani. Szeretném megtartani a Windows 7-et (ugyan ezen a verzión másoknak fut minden), ha minden kötél szakad, felrakom az XP-t, csak azért egy ilyen konfigon szívesebben használnék 7-est.

    Remélem tudtok segíteni, hogy hová kattintsak, hogy rájöjjek a hibára.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák