Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Már elstartolt az AMD nyári játékpromóciója

    ph Ezúttal a Navi 32 XL és XT GPU-val szerelt videokártyákhoz kaphatunk két, tavaly megjelent programot, amiket egy négyes listából válogathatunk ki.

  • Elnéztük a mai dátumot

    ma Nem holnap, ma mutatkozik, pontosabban mutatkozott be a HTC U24 Pro, csak elnéztük (mármint én) egy nappal a dátumot.

Új hozzászólás Aktív témák

  • YoungOld

    tag

    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Most cseréltem platformot AM3-ra (nForce2-ről amúgy). A gép:

    Gigabyte GA-770TA-UD3
    AMD Phenom II X4 955 AM3 BOX Black Edition C3
    Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz CL9
    Powercolor HD5750 1GB DDR5 SCS3 gyári passzív hűtéssel
    Corsair HX450W
    Win7 Ultimate x64 HUN

    A probléma, hogy nagyon hamar és erősen túlmelegszik, ilyenkor meg vagy csontra fagy, vagy újraindul. A ház orrában és seggében 2-2 8cm-es venti húzza át a levegőt. 10.2-es Catalyst van fent. Idle: 55°C körül van, de ha elindítok egy játékot (FlatOut2), akkor szinte azonnal felugrik hőmérséklet és kifagy. Windowed módban is futtattam a játékot 640x480-ban, és itt is felment 75°C fölé, itt vége is volt (kb 2-3 perc játszás alatt érte el ezt a hőmérsékletet, de már a menü alatt is mászott fel). Leszedtem a drivert, de így meg simán elérte idlében is 100-105°C-ot. Ezért visszaraktam a drivert.
    A gép nincs húzva sehol, nem is szoktam, valamint a játékokban se vagyok otthon (sok éve már legfeljebb CounterStrike és Admirális :DDD ). Szóval lehet, hogy valami nagyon triviális dolgot kellett volna beállítanom, de nem tudom, mit. :W
    2-3 nap múlva lesz lehetőségem arra, hogy kipróbáljam a VGA-t másik gépben, és egy másik VGA-t az enyémben, hogy behatárolhassam a probléma helyét (VGA kártya, vagy más). Gondoltam, addig is hátha valakinek lesz ötlete.

    Nincs aláírásom. Majd kitalálok valamit. Nem kell elsietni...

Új hozzászólás Aktív témák