Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz bunkomen #26367 üzenetére

    konkrét értékre így fejből nem emlékszem, de 25 fps fölött volt. Lehet hogy néhol bezuhant pár pillanatra alá, nem figyeltem folyamatosan az értékét, de nem volt olyan érzésem hogy darabos lenne a játék. Tudom hogy vannak olyanok akik szerint 60 sőt 100 fps alatt elképzelhetetlen hogy lehessen játszani, én köszönöm jól elvagyok a 35-40 fps-el is. 30 alatt már persze én is megérzem.
    Egyébként a Crysis3 beállítása kissé csalóka, ugyanis 2 helyen is lehet állítani, ebből a részletesen állítható effektek csak az egyik :) A másik az, hogy a textúra részletességét is lehet állítani külön, ha az very high volt akkor akár médiumra is lebutíthattam a többit akkor is darabosabban futott. Tehát van a Texture Resolution, és a System Spec, mindkettő high volt.
    Próbálkoztam még mérésekkel, ezeken a beállításokon játszottam pár percet, a cpu használatának átlaga 92% volt, a vga-é 95%. 1280-ba áttéve a felbontást a cpu átlaga 81% lett a vga-é 98%. FarCry3 alatt is az jön ki hogy a vga van jobban terhelve.

    A tomb raider alatt viszont azt látni, a cpu félgőzzel megy a vga meg kifekszik maxon.

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák