Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Badman 4ever

    őstag

    Amikor a Catalyst települ, kicsomagolja magát, alapból a "C:\AMD\" mappába vagy oda, ahova megadod neki. Ebben a mappába a következő fájlt kell keresni: "...\Packages\Drivers\Display\XP_INF(Ez Windows 7 alatt gondolom "7_INF" néven van.)\[sok szám].inf"
    Ha ezt megnyitod akkor látod az eszközazonosítókat és hogy azokhoz mit kell telepítenie a gépnek és hogy. Ha megérted a rendszerezését a fájlnak, akkor ide 2 új sort hozzáadva és beírva a videokártyád eszközazonosítóját (amit pl. az eszközkezelőből tudhatsz meg) a Windows képes lesz a videokártyád telepítésére, ha ezt a fájlt betallózod neki, amikor kiválasztod az eszközkezelőben a videokártyád tulajdonságainál az illesztőprogram frissítését. Ezt értem a manuális telepítés alatt, amikor a Catalyst Install Manager mellőzésével telepítünk. Ez utána még a Catalyst Control Centert fel kell telepíteni, ezt a "...\Packages\Apps\CCC\" mappából teheted meg, ahonnan a Control Center komponenseit egyesével fel tudod telepíteni.

    Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

Új hozzászólás Aktív témák