Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    jelenleg én is picit bajban vagyok, valamikor úgy érzem, hogy maga a menny az autó hangzása, valamikor pedig majdnem a fejem fájdul bele ha dinamikusabban kívánom hallgatni a zenéimet, passzív a rendszer és szeretném az elejéről kezdeni a beállításokat, az megvan hogy fej maxra teker első szett erősítő gain nullára és addig tekerem fel amíg azt nem hallom, hogy torzít és egy picit hagyok rá, a hz értékét pedig addig viszem le amíg hallom, hogy mélyül és amint nem hallom, hogy tovább mélyülne akkor ott hagyom a hz potiját abban az állásban, nodemármost a mély hozzálövését, hogy is kellene? ha xy értékig megy le az első szett, akkor addig engedjem fel a sub hz értékét? vagy egy hangyányit feljebb, hogy legyen összeérés? a gainját pedig úgy, hogy legyen azért ereje, de nem halljam, hogy hátul szól?

    tudom-tudom passzív rendszer, nem valami nagy szám a jelenlegi eszmecserét illetően, de most picit nem érzem jól magam a rendszerben, az ezelőtti autómban teljesen jól szólt egy erősítővel és kisebb ládával, ugye nagyobb lett az autó, kapott még egy erősítőt és nemrégiben nagyobb mélyet is, amikor megvettem teljesen jó volt, de mostanra talán bejáratódva picit tolakodó lett az egész és szerintem ezért érzem, hogy nem odavaló az egész, próbáljak először a gainján állítani a ládának ez lenne az okés?

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák