Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz Reggie0 #16363 üzenetére

    2 ismerősöm is van aki már nem élne ha M.o.-n kerülnek be. 86-évesen volt szomszéd apján meg életmentő műtétet hajtottak végre. Tapasztalat alapján 1000x inkább itt lennek bárhol kórházba mint ott. Asszony testvére 20 éve NHS-es (időbeosztásokat csinál, nem kórházban dolgozik) Legjobb barátnője itt ápoló 6 éve.

    Nem úgy van hogy egy telefon és álom minden. De ha bent vagy a rendszerbe hogy bajod van onnantól elég sima.

    Lányok születtek, csak a szülő szobában volt 2 olyan iker szüléshez használt gép amiből akkor egész magyarban volt 2db... Volt bent 3 orvos, vagy 10+ ápoló meg egy iker specialista. Elképzelni nem tudnék jobbat nekik, mint amit ott akkor kaptak. Mind ez egy fillérünkbe nem került.

    Így ezt soha nem fogja ütni semmi nálam. Ezt meg 12 ev tapasztalatát. Nekem is szoktak sírni hogy adtak paracetamolt aztán haza, itt mindig csak ez van bla bla blaaaa. Ja persze. :U

    Olyan teszteket csináltak meg rajtunk azonnal. Értsd 5 perc, amire Kaposváron akkor 3 hónap volt a váró lista. Az ottani viszonylatban egy jó oktató kórház. Ismerősön olyan scanneket csináltak tavaly 1 heten belül amire ott 9 hónap a várakozás.

    Na mindegy, nem fizetnek hogy itt reklámozzam őket. Lehet más a véleményünk :R

Új hozzászólás Aktív témák