Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    Helló!

    Van itt kép "szopóági" gép:
    Egyiknek elem baja volt már, de mire cseréltem volna... nos a múltkori vihar után nem kapcsol be. Tápot cseréltem, vezetékek ellenőrizve, mindent lehúztam, ramokat kiszedtem, stb... alaplapi zöld led világít, de nem indul, ventik sem pörögnek fel.
    Gondolom alaplap vagy proci, ebben az esetben gyk. kuka, dell vékonykliens, szal mindegy kb. Vélemény? Vagy mit próbáljak még?

    Másik gép egy 2000-ben gyártott P III, nem egy erőgép, de ahol használták, ott megfelelt. Bekapcsoláskor korábban is szórakozott már, mejd most a HDD/CD detect után fagy, a DMI pool data-nál. Vinyók, stb lehúz, akkor ugye keresné, h miről induljon, de csak CD-ről, HDD nélkül Live linuxot el tudtam indítani rajta. Gondoltam HDD hiba, de másik HDD-vel sem akar indulni, eljut a HDD / CD detectig, majd utána semmi, megáll. BIOSt néztem, szeretném újra írni, de itt csak floppyról vagy OS-be bootolva lehet, nincs flash amúgy biosban. Kuka, vagy van vmi, amit még kipróbáljak?

    Köszönöm! :R

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák