Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricardo128

    aktív tag

    Tisztelt szakik és akik értenek hozzá!

    A fenti írásomat szeretném egybeszedve, részletesen kiegészíteni. Nos, van egy GTX560TI videókártya (de valami egész furcsa kínai betűk, írások vannak rajta, sehol nem találsz ilyet), ami nem hajlamos működni egy Gigabyte GA M68M S2P alaplappal.
    Úgy kezdődött, hogy kellett egy új, erősebb videókártya. Erre esett a választás. Helyszínen kipróbálva tökéletesen működött, megvásároltuk. Később a fent említett lappal nem működött. Úgy gondoltuk, hogy a táp lesz gyenge, ezért beszereztünk egy erősebbet. A helyszínre elvittük a kártyát, ahol betéve az eladó gépébe, rádugva a tápot működött. Ezután megvásároltuk a tápot, gondolva, hogy menni fog. Hazahoztuk, kipróbáltuk, semmi.
    Kipróbáltuk egy Asus és egy Asrock alaplappal is a videókártyát. Utóbbival gond nélkül ment, Asusnál ugyanazt a hibát produkálta. A Gigabyte alaplapba betettünk két másik videókártyát, mindkettő tökéletesen működött vele, szóval a PCI-e slot hibátlanul működik, ahogy a videókártya is, mivel másik két lapban ugye működött.
    Már egyszerűen az idegünkre megy az egész, hogy nem tudjuk, hogy mi lehet a hiba. Falra mászunk tőle, már a fejem a falba verem, hogy rágja meg a gólya a cipőfűzőmet! :W :(((
    Lehet, hogy az alaplap nem szimpatizál a videókártyával, vagy mi a nyűg baja van?! Egyébként fel van tüntetve a gyártó weboldalán a GTX560, mint támogatott videókártya.

    Valakinek bármilyen ötlete van, ne fáradjon leírni! Előre is köszönöm!
    Üdv, Richárd

    [ Szerkesztve ]

    gölmétcsül ©

Új hozzászólás Aktív témák