Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SkiDev

    senior tag

    Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írok-e. :)
    Az a helyzet, hogy van egy régi gépem, illetve egy új. A régiből lett átszerelve a táp, tehát nem lehet egyszerre a kettőt működtetni. A régi HDD-mtől szeretnék majd megválni, de a rajta lévő személyes dolgok kellenének. Mivel az új alaplapom nem fogadja az IDE-s Hitachi merevlemezem, így a mostani WD 1TB-mat kell rákötni a régi alaplapra elvileg. Illetve átpakolni a tápot a régibe persze. Egy totál kezdőnek hogyan érdemes nekikezdeni? Valaki pontokba tudja nekem szedni, hogy tudjam követni? A feladatot nehezíti, hogy BIOS-t nem láttam még, talán azt sem tudom, hogy melyik gomb kell hozzá. Továbbá a Hitachin egy Win 7 a WD-men meg Win 8.1 van. Honnan tudja a gép, ha mindkettőt rákötöm, hogy melyik induljon el? A WD particionált 2db ~500GB-ra.

    - Hogyan lehet ezt kivitelezni totál kezdőként?
    - Honnan tudom, hogy mindent jó helyre dugok-e be?
    - Csak szétszedem, és menni fog vagy kell-e más is hozzá, leválasztás stb.?
    - Nincs-e adatvesztési veszély?
    - Nem törhetek-e el semmit?
    - Illetve a személyes fájlok mellett hogyan lehetne áthozni a nyomtató driverét, mert 8.1-en gyakran írja, hogy foglalt, az eszköz nem található stb., miközben 7-en nem volt ilyen gond?

    Köszönöm a segítséget! ;)

    Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

Új hozzászólás Aktív témák