Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • draff

    aktív tag

    válasz silencio #2788 üzenetére

    Jó hozzá a legfapadosabb Tesco gazdaságos kártya is, nem kell annyira túllicitálni az alapgép tudását. Még talán annyit kisérőbe, lehetséges az, hogy a szerkezet csak a 2 GB-os kártyákat szereti. Hallottam én már pl. olyan esetről, hogy beletették a 4 GB-os kártyát, aztán ... egyszerűen nem ismerte fel.
    A 2 GB általában bőven elegendő a teljes progira meg a navigálásra, ha a térképekből a sosem használtakat már a kezdetekor letörlöd - az egész műsor elfér 1 GB-on.
    Beleteszed egy kártyaolvasóba /ha van/, és azzal együtt a számítógépbe. Vagy saját adatkábelével kötöd össze számítógéppel a kütyüdet. Ekkor a Windows Active Sync programjával tudod a kártyán levő dolgokat nézegetni.
    Általában az ilyen szoftverekben a térképek a MAP könyvtárban vannak. Szerintem nemigen fogsz Te Írországba vagy Portugáliába, netán Macedóniába vagy Izraelbe menni.
    Akkor viszont minek foglalják a helyet? Csak lassítja a működést az a sok segédanyag. Le kell törölni oszt jól van. Nekem például csupán a környező országok adatai vannak fenn, én messzebbre úgyse igen megyek.

Új hozzászólás Aktív témák