Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iref-h

    tag

    válasz gipsztigris #4292 üzenetére

    A helyzet az, hogy ezt a készüléket navigációs program nélkül vásároltam.

    Korábban az ASUS R 600 - on használtam igo - t SD kártyát, mivel az ASUS az R600 - s a frissítését befejezte a vásárlás után egy évre. Mindenki próbálkozott mindennel, így jött képbe a Win CE 5.0 előbuherálása, s az Igo SD kártyáról való indítása. Egyébként az ASUS-on Igo alapu valamilyen program futott.
    Miután az SD gyökerében bemásoltuk a ASUS_UserFlashCopy.dll és a ASUSBackDoorYork.dll fájlokat, indításkor a Win CE 5.0 jött elő, majd tallóz , utána Igo Primo mobilvavi exe és minden rendben. A frissítési problémákról bővebb info a "http://mobilarena.hu/tema/re_asus_r600_az_entek_borotvaja/friss.html" oldalon található.
    Amikor ezt a gépet megvettem, arra gondoltam, hogy ugyan úgy tudom használni az SD kártyáról a gépet mint eddig, ez így igaz is, de a plusz szolgáltatást az FM transzmittert sajnos nem.

    Ennyi bevezető után válaszolok a feltett kérdésedre. Amikor bekapcsolom a gépet a CNS menüválasztéka jelenik meg a kijelzőn; média, rendszer, zene, GPS, stb. Amikor a GPS ikonra érintek a következő üzenet jelenik meg: "nem talált irányítást".

    Üdv.: iref-h

Új hozzászólás Aktív témák