Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Edorn

    aktív tag

    Hogy tudnám azt megoldani androidra telepített Navigon esetén, hogy külső programból küldök rá útvonal listát. Van erre valami lehetőség? A külső programot én írnám meg valószínű és a legjobb az lenne, ha az állomások sorrendjét alapból én szabhatnám meg.

    Ha nem itt, akkor hol érdeklődjek ilyen témában szerintetek?

    (Kicsit részletesebben: Készítek egy androidos kis alkalmazást, ami időnként ránéz egy MySQL adatbázisra, hogy van-e új útvonal lista. Ha van, akkor azt jelzi a telefon gazdájának, aki rábök egy gombra, hogy oké, jöhet a lista a Navigon-ba. Ekkor az alkalmazás átadná a listát a Navigon-nak. És pont ez a kérdésem, hogy mi ennek a módja? [ a listába csak olyan listaelemeket tudok rakni, ami navigon nélkül összeállítahtó, tehát pl. ember által értelmezhető normál címek, vagy koordináták, stb... ha van a Navigon-nak saját azonosítója/koordinátarendszere/akármilye, olyat sajnos nem tudok előállítani szerintem... hacsak nincs rá valami publikus szabály, hogy normál koordinátából hogy lehet előállítani])

    AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE RX580 4GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu

Új hozzászólás Aktív témák