Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    @ (#8026) DM43: Jogos, ez egy Navon N670 Plus. A ROM a neve szerint rá való, de megállapítani nem tudom. Szerintem ha másik készülékre való, azzal is el kellene indulnia, legfeljebb tégla lenne belőle.
    Van sima N670-hez is ROM-om, de egyelőre azt nem mertem megpróbálni. Ha semmi sem segít, akkor megpróbálom azt.
    Nem tudom, mennyire lehet itt linkelgetni ROM-okat, szóval nem akarom inkább kitenni.

    @ (#8027) PLaci58: Elég sok variációt kipróbáltam már, de egyelőre negatív. Most már van 2 gigás kártya is, ami HS-es, szóval nem SDHC-s. Formáztam XP-vel FAT-ra és FAT32-re is, formáztam a HP USB Disk Storage Format Tool programmal is FAT-ra valamit FAT32-re, de ugyanaz. Mintha benne se lenne a kártya.
    Hozzáteszem, a készüléket csak töltővel tudom indítani, mert bár az akksija jó, amióta előjött ez a hiba, nem lehet kikapcsolni, így jobbhíján lemerül magában, amúgy a POWER gombot hosszan nyomva is csak újraindul.

    Ja igen, nem tudom, jelent-e valamit, de miután a készülék elindul, és bejön a zöld NAVON logó, kb 5 másodperc múlva (még mindig a logónál áll) már érintésre ad hangot is, szóval valami elindulhat, de nem töltődik be. Aztán még 10 másodperc, és már jön a progressbar, akkor is ad hangot koppintásra, de semmi ezen kívül.

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák