Hirdetés

Aktív témák

  • bbchris

    senior tag

    válasz AGE-T #4095 üzenetére

    Csak az lesz a baj hogy talán az Official ami jó magyar szerver , sajna van egy amin tuti csalás hegyek vannak amit ha lehet akkor kerülj el mert a következőket fogod tapasztalni :

    - hiába lősz az amcsi gumiskerekűbe , én valami 4-et is belelőttem és nem haltak meg de még csak nem is füstölt .Na persze engem egy lövésből kiszedett RPG-vel amikor sikerült beleülnöm ugyanebbe a járműbe amit lenyúltam .
    -Két fickó Ex... néven feküdt a ládánál , vagy 3 gránátot odadobtam nekik ami fel is robbant erre ő piff 1 lövés és lelőtt és persze ők továbbra is sértetlenek maradtak pedig ott robbant fel mellettük .
    -Továbbá nem tudom hogy lehet az UAV-ot megtéveszteni de UAV kering , sehol semmi aztán lőn csoda foglalják el a saját zászlónkat és még UAV továbbra sem jelez semmit .
    -Szerver átdob az amcsi oldalra megyek ezekkel a halhatatlan emberkékkel és lám megyünk 3-man belefutunk egy gránát támadásba én kapásból ugye megmurdeltam , ők meg ketten amit még láttam vagy kinyírtak egy csoportot és foglalták a zászlót persze továbbra is sértetlenül .
    -Egy jó baráttal mentünk ketten együtt , ő supporttal lőtte mint állat a másikat , én medic-ként láttam hogy el is találja , jó akkor lövöm én is a célkereszt jelzi is hogy talált, persze nem hal meg hanem kiszedett egy-egy lövésből mindkettőnket .

    Hát már többen is beszóltak a Voipba hogy valami nem stimmel mert nem akarnak meghalni , gondolom akkor itt nem csak én voltam egyedül aki ezt látta .

    Nem bántok senkit de ezek tuti nem Bugok , mert pl a holland vagy a finn szervereken nem volt ilyen .

    De ! Vannak nagyon jó magyar gárdák is akik tényleg tisztességesen harcolnak és csapatmunkát végeznek , ki kell fogni őket .

    Ami azt a 16 milliós pontot jelenti az ilyen komolytalan pontszámok csak ártanak a játéknak mintsem hogy használnak . Csak sima számítás az egész 187 óra az ló**sz . Egy óra alatt is max 4-500 pontot lehet begyűjteni max 1000-et de az a csúcs akkor már k*rva jól kell játszanod , és akkor is csak 187 ezer pont lenni . De ha mindennap a kiadástól számítva játszik 24 órán át akkor is csak kb 2 millió pontot érhetett volna el , de akkor mindennap megállás nélkül játszik .Nem hinném hogy egy óra alatt 1000 pontnál többet lehetne kaszálni de ha 2000 akkor sem tudott volna annyit játszadozni csak sima számítás az egész .

    [Szerkesztve]

Aktív témák