Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eagl3

    veterán

    válasz betyarr #21011 üzenetére

    Magyarországon cipőt garanciát intézni szerintem esélytelen. Én Office Shoes-al jártam úgy egy Timberland cipővel, hogy kétszer volt a lábamon és elkezdett engedni a talpa. Visszavittem, hogy cseréljék vagy adják vissza a pénzt, persze ezt nem lehet, elküldik bevizsgálni (ismét megjegyzem, kétszer volt a lábamon).
    Hívnak egy idő után, hogy mehetek a cipőért :F, "megjavították", visszaragasztották az elvált részeket, a ragasztó kifolyva itt-ott. Nem vettem át, mondtam, hogy nyugodtan küldjék vissza. Ismét hívnak, reklamáció elutasítva, a cipő szakszerűen lett javítva. Jól hallható módon elmondtam a történteket az akkor épp ott levő "üzletvezető" hölgynek, hogy az ott tartózkodó vásárlók is hallják, elkértem a panaszkönyvet, beírtam a történteket, fogtam a cipőt és eljöttem. Itt meg is állt a történet.
    Konklúzió: ha tehetem kerülöm az Office Shoest és a Timberland cipőket is. Timberlandal már többször volt gondom amúgy, de mindig elcsábulok. Ha mégis Office Shoes-ban vásárol valaki, akkor kalkuláljon vele, hogy a garancia gyakorlatilag nincs.

Új hozzászólás Aktív témák