Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    Hello!

    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a gépem (noti) automatikus leállásra van bekapcsolva éjjel (a Feladat ütemezőben beállítva), ilyenkor -a leállás pillanatában- pedig még futni szokott a Bittorent, csakhogy a gép kikapcsolásakor a Bittorent-et a gép zárja be forszírozottan (tehát nem ugyan az, mintha én szépen manuálisan bezárnám) és minden másnap ha újra elindítom a Bittorent-et, akkor elkezdi "checkelni" az eddig folyamatban lévő letöltéseket, mivel a nem rendesen lépett ki belőlle a Windows, ez pedig elég időigényes, és gondolom nem ez lenne a normális működés/megoldás.

    Addig jutottam, hogy a taskkill.exe-re csináltam egy automatikus "bezárást" a Bittorrent.exe-re a Feladat ütemezőben, ami egy fél órával a gép leállása előtt zárja be a Bittorrent-et, de úgy tűnik ez se jó megoldás, továbbra is "Checking"-el indulnak a folyamatban lévő letöltések. A gond gondolom az, hogy a taskill sem "normál" lép ki a programból, hanem úgy zárja be, mintha a Feladat kezelő-ben állítanám le.

    Kerestem égre-földre a neten Bittorent parancssorok után, de bezárásra/kilépésre vonatkozó funkció parancsot nem találtam rá.

    Hogyan lehetne ezt megoldani a Feladat ütemező, vagy akár egy külső progi használatával (csak telepítős ne legyen), esetleg más ötlet segítségével? :F

    A válaszokért köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák