Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trebron86

    tag

    válasz Beerwolf #5512 üzenetére

    lehet hülyeség, de ha lefuttatsz egy dos-os ram tesztet ami legalább 1 félnap(nekem a 4gb egy másfél napig tesztelte mire végzett) akkor kiderül milyenek a ramok lehet csak ideiglenes kontakt amitől épp az a szektor hibázik amit a u használna.
    vagy épp valamely programoddal ami fent van a gépeden ütközik.
    azt próbáltad már hogy teljesen szűz win-re raksz u-t és töltesz majd vársz? (a kék csodára) egyébként sp1,2,v 3 az amin ezt csinálja...?
    vissza térve a ram tesztre nekem xp-n mindig volt egy vissza térő üzenetem amivel nagyából azt értelmeztem hogy a memóriám nem ír egy bizonyos helyre illetve nem tud írni ezért az egyik programom leált. és ezt kb naponta játszotta. mikor futattam a dos-os ram-t (persze azért volt furcsa mert full újj volt akkor a gép minden része.) a teszt 100%-os ok.-ot írt de a hiba nem szűnt volt hogy kék volt a gép :F erre be pöccentem csökkentett módba hálózattal internet exp-el online virust kerestem és hát 3 féreg volt a gépen azután 2hetente jelentkezett, ismét u.a online virus , semmi.. az xp-m sp3-as volt de cseréltem egy másikra sp2-re aztán letöltött sp3-at raktam megszünt. lehet valami elvolt k*va a win telepítőbe v nem tudom de már nem volt ilyen problémám most meg a w7 hát az sztem sokkal jobb mint az xp. :))

    u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!

Új hozzászólás Aktív témák