Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz yvsmad #6706 üzenetére

    Nem írtam, hogy senki nem készített felvételt, azt írtam, hogy a videómagnók döntő többségét lejátszásra használták. És igen, anno sok filmet kölcsönöztünk ki a közeli videótékából. Ezért volt videónk. :)

    Ha valaki spórolásból nem készít felvételt, akkor az azt jelenti, hogy szerinte nem ér annyit az egész. Akkor sem, ha szerinted meg de. :U Többféleképpen meg lehetne oldani a dolgot, a felvevős stb csak az egyik verzió.

    Évekig volt tv tuner kártya az asztali pécémben, ergo már évekkel azelőtt tudtam volna mindenféle adást rögzíteni meg timeshiftelni, amikor a legtöbben még azt sem tudták, mi az. Ha évente egyszer vagy kétszer használtam, akkor sokat mondok, és - a sportközvetítéseket leszámítva - ma is inkább letöltöm azt, amit meg szeretnék nézni, de erről már beszéltünk.

    Én nem OFF-olnék ezzel többet. Egyrészt egyszerűen nem értem, hogy miért zavar téged az, hogy az emberek nem rögzítik a tévéadásokat, másrészt nem is tartozik szorosan a topik témájához.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó HP mini PC, Ryzen 5-ös HP laptop, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák