Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rednifegnar

    senior tag

    válasz vonalzoo #2882 üzenetére

    mindenbol (epub,pdf,mobi,stb) rtf-et es txt-t szoktam konvertalni. na meg amikor konvertalok akkor nem egyenkent hanem tomegevel ezert jobb ha valami egyben megcsinalja. lepesekben maceras, plane mikor igy szetszorva teszi be a sajat logikaja szerint.
    persze mindenre lehet vezerlofajlt generalni meg utolag atdolgozni, de ha van egyszerubb megoldas es egybe megy akkor inkabb azt csinalom.
    tudom hogy a txt nem ideails mert sok minden elveszik belole, ekezetek egy resze, nem tud elvalasztani, nincs tartalomjegyzek, stb, ellenben fek egyszeru es barmivel meg lehet nyitni.

    mindenkinenk vannak kattanasai, nekem ez a txt (+rtf) azert van beeakadva mert nem ebook olvasoval olvasom hanem laptoppal. raadasul igen regiekkel, van egy xt-m peldaul amit nagyon szeretek (igen xt, 4+8mhz), konnyu es kicsi, plusz irogepkent is hasznalom. de van 486-os is, az nagyobb de szinten csondes es nagyon jo a billentyuje, marha hosszu az uzemideje. ezek mind dos-osak es a sajat magam koltotte "ebook olvaso" progival szoktam olvasgatni. de ha nagyon nincs mas akkor valami sima file viewerrel.
    van amugy egy sony olvasom, meg tabletem is, de azokat valamiert nem birtam megszeretni. okostelon nem olvasok, az amugy is nagyon kicsi olvasni (egy eleg kicsi sony telom van).

    A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák