Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JHC

    tag

    Üdv!

    Olyan problémám van, hogy ha a monitor lemegy energiatakarékosba, akkor onnan a monitor feléled, de a képernyőn a hangyák háborúja van, mint mikor a tévében nincs adás. Innen sehogy sem tudom visszahozni a képet, csak ha a billentyűzeten lévő gombbal lekapcsolom a gépet.

    Az előző driverekkel nem volt gondom, esetleg olyan egyszer előfordult régebben, hogy a monitor feléledt, de a képernyő fekete volt, innen visszajött úgy, hogy controlaltdelete, és erre előjött a szokásos felhasználó váltós képernyő ahol mégse gombra nyomva, vissza kaptam a rendes asztalt.

    Tuning nincsen, hőfokok rendben, a kártya XFX RX470. AMD driver clean uninstall megvolt, ami után még DDU-t is használtam, majd feltelepítettem az aktuális 17.7.2 drivert, de a hiba nem szűnt meg, és régebbi driverrel rendben volt minden.

    Észre vettem olyat, hogy sok megnyitott fbookos beágyazott videós füllel, úgy hogy nincs elindítva videó, behal a videó lejátszás a Firefoxban. A beágyazott videón nincs kép csak a hang megy, ha valamelyik fülön elindítom a lejátszást. Egyébként az Xvideók oldalon is, produkálja ha kb 15-20 megnyitott fül van, de amúgy nincs videó elindítva, akkor be kell zárni sokat, mire valamelyiken el tudom indítani a lejátszást.

Új hozzászólás Aktív témák