Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • setup

    junior tag

    válasz PuMbA #39483 üzenetére

    Sz@rrágás ez álmagyarázatokkal. Azért létezik a DP, hogy ne kelljen kifizetni a HDMI miatt azt a pár forintot.
    Nekem bent van 49db olyan Samsung monitorom, amin csak HDMI van, semmi más és PC monitor. Nincs benne TV tuner, sima monitor.
    Szóval mese ez, hogy házimozi szabvány.
    Olyan monitort nem is láttam még élőben belegondolva soha, amin csak DP van. Úgy értem amin volt DP, azon volt HDMI is.
    Ez kb. olyan mint a tucat féle mobil töltő lengődugó mindig ugyanarra a funkcióra. Addig volt mindig másik, újabb és újabb formájú, amíg hagytuk.
    Nem licencelni kell, hanem megegyezni. Nem igaz, hogy mint a bolygó népe nem tudunk megegyezni még egy csatlakozóban sem, mert a kapzsiság meg a sz@rrágás meghaladhatatlan.
    Elkeserítő.
    Most megint kétszázezer felé nézeget egy ilyen 6700XT VGA, ehhez képest adott a szoftver, ami 3 monitorral használva 3840x1024-re téve a felbontást csak FullHD képet ad, mert egy szutyok konzolport sz@r és hiába állítom keret nélküli ablakra a megfelelő felbontással akkor is fekete a széle a képnek.
    Feladom és rákötöm a VGA-t a TV-re, hogy akkor legyen ezen, erre itt meg méretezhetek állandóan.
    Hihetetlen, hogy a szoftver is, a hardver is, de tényleg mindennek van valami baja, viszont legalább minden jó drága is. :DDD

    Mindegy, majd csak felcukkolom magam annyira, hogy rákössem a VGA FET-et hűtő ventit molexre 7V-ra, aztán utána le is szedem az Adrenalint a fenébe. Csak a driver lesz fent, ne is lássam.

Új hozzászólás Aktív témák