Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #9057 üzenetére

    Én is tisztában vagyok mindezzel, csak mint látom, éppen az a helyzet állt elő, hogy egyeseknek az alacsonyabb órajel kellene, mert úgy is stabil a kártyájuk, másoknak meg nem stabil, ezért az emelt órajelekkel küszöbölik ki a hibát, ami viszont az előző csoportnak nem tetszik. Viszont, ha minden kártya stabil lenne az alacsonyabb órajeleken, akkor mindenki elégedett lehetne. :)

    A javaslat, hogy "ha stabil terméket akarsz, akkor ne használj ATT-t", nem helytálló, ugyanis azt sejteti, hogy ATT-szal semmiképpen nem lesz stabil a rendszer, ami nem igaz. :N Attól, hogy ATT-szal nincs garantálva a stabilitás, attól még nem lesz instabil a VGA, ha valaki ATT-t használ, ahogy, el kell ismerned, a CCC csomaggal sem feltétlenül garantált a stabilitás. ATT-t lehet használni gyári beállításokkal is (sokan úgy is használják), akár csak a finombeállítások, vagy a hűtés-szabályozás kedvéért, vagy pl. HD4870-nél a folyamatos üzemmódváltások (minden megnyitott ablaknál felugrik a kari 3D-be, és felpörög a venti is) kiküszöbölésére. Látnod kell azt is, hogy a CCC többször okoz olyan, megoldhatatlan problémát (pl. anno volt ilyen a kényszerített mód működésképtelensége, vagy a képfrissítés), amely ATT-szal kiküszöbölhető. Persze ATT-szal is előfordult olyan gond, amelyhez meg CCC kellett, na, akkor van meglőve az egyszeri user, ha mindkét probléma felmerül a gépén. :DDD

    A tuningot illetően teljes mértékben egyetértünk, arra aztán tényleg nincs garancia, bár az MSI és az ASUS vállal VModra is, csak nem az elérhető órajelekre. :)

    A tesztkörnyezet egy dolog, annak botor dolog hinni (akárhány hardveren tesztelnek), hiszen amint kikerül egy meghajtó, egy rakás embernél problémát okoz (ergo a teszt-stabilitás puszta marketing). És a mezei ATI-felhasználók többsége, akik csak feltelepítik a csomagot, és várják, hogy minden rendben működjön, nyilván nem véletlenül mérgelődik emiatt. Rajtuk kell(ene) segíteni, én is azt próbálom, mert nekik az nem megoldás, ha leírom, hogy nálam OK a rendszer, tehát az bizonyosan stabil, és mindenkinél annak kell lennie. :)

    Csakhogy az még mindig nem lesz "valós" 3D.

    twine: Nem én vagyok sértődős. :) Ha nem kedvelsz valakit, és meg sem hallgatod, akkor várj csak a válaszra, nem az én bajom.

    Viktor77: Nos, amit ON írtál, arra már rég válaszoltam, csak nem azzal voltál elfoglalva. :) Akkor ezt is +1X: XP (CCC nélkül) + W7 x64 230MB (úgy jön össze, hogy Intézőben kijelölöm a könyvtárukat, és lekérem a tulajdonságait :) ), kicsomagolva 250MB (ennyit a csomagolási technikáról), a duplikálásokat (telepítő, stb) kiszedve csak 155MB. A "gondom" nekem csak annyi, hogy régebben az individual pack-ek valóban az egyes komponenseket takarták. Akkor nyilván még arra a sztem logikus feltevésre gondoltak, hogy aki komponenseket akar telepíteni, annak elég az, aki meg ezt nem tudja, v. nem akarja, az letölti egyben a csomagot. Most meg külön idő- és munkaráfordítással szedhetem szét a csomagokat, hogy azt telepítsem, amire valóban szükségem van (és igen, a felhasználók egy csoportja számára bosszantó). A választási lehetőség hiányzik, és persze elismerem, hogy az extra adatforgalom csak a az adatkorlátos internetezők problémája, de azért nem én vagyok az egyetlen ilyen. :R
    Smiley-ket nem véletlenül használ az ember, csak nem mindenki veszi figyelembe. :)

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák