Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oliwwer

    aktív tag

    válasz SRII #34016 üzenetére

    Úgy érzem azért a szöveg nagy része hozzám irányul, mert a csapatunkban én vagyok a wp-s.

    Pár dolog, amivel nem igazán értek egyet Bedi.

    A CS egy csapatjáték. Ez az elsődleges dolog. Már korábban is észrevettem, hogy ha úgy spawn-olunk be, hogy nagyrészt B-re mondjuk, és te vagy az első, aki entry fragger lesz, direkt ott maradsz, hogy mi rusholjunk be előbb ( ekkor konkrétan bukjuk a jó spawn-t, és időt vesztünk, mert beérnek addigra a plantra )
    és -nagyobb eséllyel- mi haljunk meg előbb. Ezt már szóvá is tetted, hogyha 5 emberből az első vagy aki meghal, akkor "miért pont engem szednek ki".

    Ez az én fejemben úgy van, hogy "ok, meghaltam, de átvettük a plantot és sikerrel jártunk" Szóval ez ilyen mentalitásbeli probléma. Csapatjáték.

    A wp-t azért kell elhozni, mert az ér többet, pláne ugye csak d2-n vagytok hajlandók játszani nagyrészt, az meg elég jó wp-s map. Nekem az awp elég jól megy, ezért ezt próbálom kihasználni.

    Ha te megtartod az ak-dat, ami 2700, és nem hozod el a wp-t, ami 4750, akkor itt 2000-t már is buktunk. Többször azt is megfigyeltem, hogy van 8k-d (direkt emmától kérek wp-t, mert érzem hogy nem szívesen adsz), és megveszed a p90-et, füst nélkül. Csak azt hallgatom folyton, hogy az AK egy szar fegyó, meg nem lehet megfogni a recoil-t. De meglehet, csak be kell menni only hs szeróra és darálni órák (órák) hosszat.

    Ez meg a másik, elég sokat játszunk együtt, nem igazán rémlik hogy bárki is kért volna tőled fegyót, mert igazán érződik, hogy nem szívesen adod, - de ha úgy van, hogy mégis, akkor azért kéri el, mert tudja, hogy ő megfogja lőni vele amit kell, te pedig nem, mert az AK-val és az m4-gyel nem tudsz jól lőni. Ezt így biztos rosszul esik hallani, de így van. Jön majd az érv, hogy "persze azért mert mindig nektek adom és nincs időm gyakorolni" - gyakorolni nem komptetitívben kell, hanem saját szerón vagy hs szerón. Azért kéri el, mert nyerni mindenki szeret, és csapatérdek hogy nyerjünk. Ha ő jó vele, akkor ő vigye a jó fegyót.

    Ezért szoktam odaadni a fegyómat én is, ha harc után maradt 5 hp-m. Mert nálam már nincs haszna, egy hit és fekszek. Csapatérdek, hogy ne essen a fegyó a kezünkből, hanem olyan használja akinek még van hp.ja.

    Nova 1-2 vagy te is, beláthatod elég kemény, hogy a két alap fegyót, az m4-et és az AK-t nem tudod használni.

    Ezért mondom emmának, hogy a p90-et mostmár felejtsük el. És gyakorol is vele, és egyre ügyesebb.

    Gyakorolni kell, és akkor mindenki jól fogja magát érzeni, meg odafigyel majd a másikra, és még nyerünk is.

Új hozzászólás Aktív témák