Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    válasz Frozen #19918 üzenetére

    Van egy core spot portfólióm, amihez azon kívül, hogy a mostani esésnél adtam hozzá, egyébként hozzá sem nyúltam. Ahhoz, hogy módosítsak rajta, valami határozott történés kellene. Van 1-2 coin, ami mínuszban van, összességében ez a töredéke.

    A solanás memecoinoknál meg sokszor gyakorlatilag kötelező, mert 2 hónap alatt mennek 3 teljes ciklust :D. A fő memecoinomat nem babrálom már egy ideje, ennél maximális meggyőződésem van, volt is már erős hullámvasút miatta. Lassan elér oda, ahol elkezdek fokozatosan kiátlagolni (és max. ha esik utána, és úgy ítélem meg, akkor visszavenni, amivel kiszálltam fentebb, így megpróbálni tartani a mennyiséget, miközben profitot szedek). Amit nem tudok visszavenni, azt elkönyvelem profitnak, annyira nem lesz gáz, ha néhány százalékán csak 2-300x lesz realizálva. A topot ennél így is őrület lesz belőni, és egyre nehezebb lesz tartani. :U Néhány esemény még egyértelműen várat magára, ami előtt semmiképpen nem akarok eladni, mert úgy érzem, óriási hiba lenne.

    A ciklus végén (bármikor is legyen az) a Sol is kegyetlenül meg fog pusztulni (hacsak nem történik valami totális paradigmaváltás, "this time is different", amit nem látok előre :DDD ), így a 90-95% benthagyása esélyesen meglehetősen szomorú emberré fog tenni, de ahogy gondolod.

    [ Szerkesztve ]

    "Everything is high risk, if you are a pussy."

Új hozzászólás Aktív témák