Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz gzbotii #2021 üzenetére

    Az enyémet, pl kommentáltad és nem rinyáló kurvaként írtam le, csak leírtam, hogy a 33 ezerért sok apró tételből cuftig megpakolt aldis kocsim kipakolása, majd azon termékek lehúzása és visszapakolása is elég idő, hát még akkor, mikor a tetves curve úgy dönt, hogy nem működik és emiatt mindenki engem bámul, hogy nincs fedezet a kártyán címszó alatt.
    És mivel nem szoktam ideírni, de pont emiatt néztem be, hogy írják-e esetleg a többiek a hibát és mivel írták is, hát leírtam az én történetem.

    Leparkoltam, kikaptam a kártyát és bementem vásárolni , nem pedig azzal foglalkoztam, hogy viszek még kártyákat, mert mi van, ha ez nem is működik. És akkor kb azt értelmezni írásodból, hogy segghülye, aki csak a curve-vel megy vásárolni. Mintha nem ez lenne főreklámja ennek a cégnek, és letojom, hogy új cég, pont újként nem lehet ilyen hibákat generálni.
    Egyszerűen nem vagyok hozzászokva, hogy engem egy ilyen megszopasson, főleg úgy, hogy ez nem is alap ingyenes fos kártya, hanem a black...Nekem ne akkor írjon az ájfonra üzenetet, ha nem sikerült a fizetés, hogy hálózati hiba van. B...ák meg ezt a szolgáltatást, ha ezt annak lehet nevezni.
    1 órája telelöktem az autót, 28 ezret fizettem és működött, direkt ezt vittem be ma a shell-hez, ha most sem működött volna, ott helyben kettétöröm, mondtam is pénztárosnak. De ezt most megúszta.

    Szóval a lényeg, nem kell ám itt senkinek full hülyének, meg idióta rinyakurvának tartani, mert éppen nem nyal be csontig a curve-nek...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák