Hirdetés

Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    válasz Ren Hoek #28351 üzenetére

    Ezt is könnyű detektálni, mivel a Warden (a Blizz védelmi programja) detektálja a memóriában lévő dolgokat, és szerintem az egérmozgást is figyeli.
    Nem figyeli. 5-6 éven át horgásztam a wowban egy programmal amit nem detektált soha. Nem volt belőle nagy pénzem, csak odaraktam a karit pár órára, hogy az unalmas pecázás helyett csinálja meg magától és töltse fel a guildbankot hallal, lehessen miből feast-eket főzni.
    Az is a képernyőt figyeli, ha moccan az úszó akkor meg rákattint az egérrel.

    A másik amin gondolkodtam, hogy mindenki azt gondolja, hogy megoldás ez a bannolás, pedig ez már késő sajnos. Bekerült a rendszerbe olyan mennyiségű gold, ami nem fog kikerülni belőle. Eladják RMAH-ban? Akkor sem kerül ki, hanem valaki másnál lesz. Így sajna magasan maradnak a tárgyak árai, mert van egy réteg, akinál rengeteg millió gold van, ezek meg tudják venni a top itemeket 50milliókért, így a gold máshoz vándorol, de később el tudják ezt az itemet adni másnak, a goldot így visszakapják.
    Az a gond, hogy nincs ami kiviszi a goldot a játékból a javításon kívül. A wowban azért nem volt ilyen gond, mert ott sok dolgot vesznek vendoroktól emberek (mountok, stb), sok olyan consumable item van ami drága de elhasználódik (kaja buff, potionok, flaskek stb) illetve az itemeket amiket egyszer felvettél nem tudod többet eladni, tehát ha valamit megvettél 1 millióért és felveszed de később lesz jobb és nem kell, akkor az kuka, max. vendor megveszi, de itt meg tudsz belőle megint pénzt csinálni, ergo a pénz nem "kopik" el csak akkor, ha javítasz, vagy ha bénán AH-zol és olcsóbban adod el mint vetted.

    Nekem nagyon fájna, mert 3 millám van de azt magam farmoltam, de itt csak egy item/gold wipe segítene. Viszont akkor sokan felhörrennének, mert a blizz hibája, nem készült fel a csalások kiküszöbölésére, ez az utómunka ami most van már késő.
    Na meg a másik, hogy nem tudom egy wipe után 2 nappal nem jelenne-e meg megint egy bot/cheat/dupe stb módszer.

Aktív témák