Hirdetés

Aktív témák

  • hajsza

    aktív tag

    válasz mcwolf79 #39555 üzenetére

    A life on hit azt mondja meg, hogy mennyit gyógyulsz találatonként. Tehát pl. 10 life on hit esetén minden egyes alkalommal, amikor eltalálsz egy ellenfelet, akkor 10 életerőt visszakapsz.

    A damage convert to life viszont nem fix érték, hanem az aktuális sebzéstől függ, amit az ellenfélre mérsz. Mondjuk 10% esetén egy 100-as ütés 10 életerőt ad vissza, de egy 110-es már 11-et stb.

    Ezek az alapok. Viszont mind a két esetben vannak egyéb tényezők is. A life on hit számításnál egyes képességek esetén a kiírt érték le lesz osztva, például azért, hogy ha egy skill mondjuk 60%-ot sebez, de ezt 3 ellenfélre egyenként, akkor ne 3-szoros legyen a gyógyulás, hanem kisebb. Varázslók esetén erre készült is már lista, a többi kaszt esetében nem ismerem a részleteket.

    A damage convert to life pedig csak normál fokozaton működik pontosan úgy, ahogyan leírtam. Nightmare fokozaton már 25%-kal kevesebbet gyógyulsz, hellen 50%-kal gyengítették ezt meg, infernon pedig 80% a nerf mértéke (tehát mindössze a kiírt érték 20%-át kapod meg).

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák