Hirdetés

Aktív témák

  • mcsabee

    senior tag

    válasz Ghoosty #4448 üzenetére

    Gondolkodtam rajta, hogy szándékosan értettél-e félre, és csak trollkodni akartál, vagy pedig tényleg nem értetted mire céloztam.

    Elmagyarázom: A StarCraft 2-ben olyan tartalmat daraboltak három részre, ami a bejelentés pillanatában - és még jó sokáig utána - egy egész volt. Ezért mondták / mondjuk rá, hogy "részletekben" jön.

    Erre hoztam fel példának, hogy a Diablo III akkor jönne részletekben, ha az előre beharangozott tartalom - 4 act, 5 karakter - három, vagy két részletben jönne ki. De ugye erről nincs szó.

    A Diablo II esetében sincs szó darabolásról, hiszen az előre betervezett tartalom megérkezett, a megjelenés után fél évvel bejelentették a kiegészítőt, ami egy új act-et és 2 új karaktert tartalmazott. Így lesz a Diablo III esetében is, vagyis hogy a kiegészítő extra tartalommal fog szolgálni. Remélem így érthető, hogy mire próbáltam célozni.

    A hozzászólásod többi része spekuláció, és "ha" alapon működik, így nem reagálok rá. Meg ugye ilyen nincs az AAA kategóriás játékokban, csak az epizodukis címeknél: "hogy mind a 3 faj történetének a harmada van rajt egy lemezen"

    [ Szerkesztve ]

    Stay a while and listen...

Aktív témák