Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorgonka

    tag

    Azért annak mindenképpen örülök, hogy nem kezdtem el forumot olvasgatni, mielőtt megvettem a játékot, mert akkor még mindig vacilálnék.Amennyit sírást-rívást itt olvasni... :D
    Egyébként mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét, akinek nem tetszik, annak nem tetszik, ez van. De tény, hogy én olyan 170 óra környéként járhatok és még mindig jól szórakozok. Igaz fel kellett húznom egy HC karit lvl 50-re a trófea miatt és csak egy lvl 63-as barbárra és egy 50-es sorcira futotta az időből, mire kijött a season 1 és csináltam egy új nekrót, szóval több kasztot is kipróbáltam ez alatt az idő alatt. De én még a mai napig is jól szórakozok és ez az első diablo játék, amelyiknek pár tucat óra után nem kapcsoltam ki a zenéjét, hogy Family Guyt vagy South Parkot hallgassak közben :).
    Az, hogy vacakolni fognak a balanszolással még egy darabig, az várható volt, ahogy az is, hogy lesznek kisebb-nagyobb bugok, problémák. Azért összességében ezekkel együt lehet élni, legalábbis én még nem futottam game breaking bugba és a teljesítménnyel sincs gond. Igaz PS-re vettem meg, mert a PC-met már évek óta nem fejlesztettem, 1080p mediumot is alig tudtam volna kihozni belőle, PS-en meg szépen elfut 4K 60fps-el.

    Megértem, hogy aki csak egy karakterrel játszik, annak gyakorlatilag elfogyott a tartalom, de legyünk őszinték: a mai játékok jó ha 20 órát nyújtanak ezért az árért. Ahhoz képest ha a Diablot 100 óra után meguntad, még mindig ötször olyan jó dealt kötöttél,a mikor megvetted, mint a legtöbb játékkal.

    Nyilván a fentiek csak az én saját véleményem, de annyit bizonyosan tudok mondani, hogy nekem van benne még egy 60-70 óra biztosan, de lehet, hogy több is. Aztán meglátjuk, hogy milyen újdonságok jönnek még a közeljövőben.
    Illetve Diablo játéknál velem simán elődordult már korábban is, hogy nem játszottam már vele évek óta, aztán egyszer csak kedvet kaptam, megvettem az akkor már megjelent kiegészítőt / DLC-t, akárhogy is hívják manapság és megint játszottam vele pár tucat órát.
    Szóval szerintem ár - értékben nagyon megérős.

Új hozzászólás Aktív témák