Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szevam

    aktív tag

    LOGOUT blog

    Sziasztok!

    Sajnos nem találtam megfelelőbb topicot ehhez a kérdéshez, ha van akkor bocsánat és kérném szépen az elérhetőséget (Káros étel, ital topicba írtam már, de az a topic kihaltabb mint ez :W :DDD ) :R

    Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek manapság a konzerves halakban (főleg tonhal) mennyire akkumulálódhatott a nehézfém? Milyen halkonzervet lenne érdemes venni, amiben nagyobb valószínűséggel kevesebb nehézfém van?
    A válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm :R :)

    Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

Új hozzászólás Aktív témák