Hirdetés
-
Beúszott az új Black Shark GS3 Kínába
ma A Xiaomi márkája robosztus órának kinéző csomagolásban kínál olcsón aktivitáskövetőt.
-
Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Visions of Mana - Esélyes, hogy elkaszálták a PS4 verziót
gp Egyelőre hivatalos bejelentés még nem érkezett, mindössze egy apró szóbeszédnek lehetünk tanúi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
válasz Moddingfan #1 üzenetére
Akkor legyen az első recept az enyém. Saját találmány.
Curry-csirkemell a'la Attila:
Hozzávalók:
0.5 kiló csirkemellfilé
fél zacskó kotányi currypor
negyed zacskó kotányi húspuhító
csemegehagyma zöld szára (5-6 darab)
1 darab paprika
fél fej karfiol
kevés olaj
Mindent összevágunk apróra. A csirkemellhez adunk egy kevés olajat, majd rászórjuk a húspuhítót és a curryport. Hűtőben fél óráig hagyjuk állni. Utána serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a húst, nem kell sokáig, csak épp hogy kicsit fehér legyen, vagy ha nagyobb lángon csinálod akkor meg lehet egy kicsit barnítani is, úgy hogy a belseje még nyers marad. Ezután beleszórjuk a zöldségeket, majd felöntjük a serpenyőt vízzel úgy, hogy ellepje a hozzávalókat. Nekem nem volt fedőm, úgyhogy nem pároltam, egyszerűen csak vártam, hogy elfőljön a víz róla. A végén nekem a karfiol teljesen szétfőtt, ezért a végén már nem is pirítottam tovább a csirkét, hanem egyszerűen levettem a tűzről. Így szószos lett az egész.
Az íze nagyon finom, de lehet, hogy egy kis só még nem árt bele. Elvileg a húspuhító is sós, de nem annyira. . A puhító miatt a hús omlós maradt. Természetesen zsírszalonnával tálaljuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest