Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    Sziasztok!
    Hát nem tudom mi van a Digivel, de én is megosztok veletek 1-2 furcsaságot.
    Hónapokig semmi gond nem volt vele, hozta a 20/10-es net a 20/14-es sebességet. A fura dolgok 2 hete kezdődtek, ahogy visszaolvastam talán McLaca írta az első ilyen hozzászólást hogy valami gond van. Először is a 20/14-es sebességemből lett 21/10-es sebesség. Majd pár napra rá lett 13/10-es sebesség. Szerencsére szakadások eddig nincsenek.
    Aztán olyan weboldalakról, ahonnan konkrétan tudom hogy max sebességgel jött eddig a cucc mindig, most iszonyú lassú. Origo szoftverbázisról a szokásos 2.35 MB/s helyett 150-200 KB/s-sel jön a cucc.És nem leterheltség, mert reggel nem hiszem hogy nagy lenne a leterheltsége az oldalnak. De például a belassulás után is tapasztaltam, hogy valamikor meg teljesen jó, és hozza este is a 2.35MBos sebességet.A speedtest eddig jól mért, most hülyeségeket.
    Az ftp://ftp.fsn.hu/testfiles/ oldalról is 130-150KB/s sebességgel jön jelenleg a cucc, tegnap meg 2.35MB-s-sel jött. A Digi saját mérőoldaláról is ez a helyzet, eddig jó volt, most a 400MBos tesztfájlt 2,5 óra alatt akarja leszedni.
    Ezzel szemben azaz érdekes, hogy az előbb felmentem DC++ra, véletlenszerűen kerestem egy olyan felhasználót, akinél láttam, hogy nagy a feltöltése, és a 700MB-os filmet leszedtem max sebességgel 5 perc alatt tőle.
    Már írta itt valaki, de kb. nekem is olyan érzésem van, mintha a http felülettel lenne a probléma, mintha korlátoznák.
    Nem tudom ezek miért vannak, de azt sem hiszem hogy esetleg a terhelt hálózattól lenne, mert az nem egyik napról a másikra jelentkezik. hogy egyik nap még jó, a másik nap ilyen lesz a net. Mert ahogy visszaolvastam kb. két hete jelentkeznek ezek a furcsaságok egyre több Digisnél.

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák