Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz WestBam #54998 üzenetére

    A Fenix LR40R, 18x XP-G3 + 1x XPL ledet tartalmaz, 11000 lm, 82944 cd, 576 m paraméterekkel rendelkezik. A XP-L HI led 1000 lm fényárammal, 5 óra üzemidővel biztosítja a 576 m hatótávot. A távolsági és szórt fény külön szabályozható, arányai beállíthatók szükség szerint. 154 mm hosszú, 80 mm fejátmérő, 51 mm testátmérő, 680 g.

    Vannak hasonló hatótávú lámpáim, főleg a telkem hátsó részének átnézésére használom, mikor csaholnak a kutyák.

    A Zebralight SC5 500+ lm van állandóan kéznél a mindennapokban. Havi túrán a Viking, Predator, Prime Armytek lámpáim, ill. a Fenix LD22.

    Felesleges a nagy fényerő, fényáram napi használatban. Este hazafelé, a parkot már ismerem, inkább az ajándékba nem szeretnék belelépni. Autó pakolásnál, autó körül körbelesni, kulcs kiválasztása, majd kulcslyukba betalálás, víztócsák kikerülése eső után, stb. Nem a hatótáv számít, inkább az üzemidő, szélesebb fénykör, szórt fény, lehetőleg minnél apróbb csomagolásban. Minnél hamarabb legyen elérhető a megfelelő fény , ha lehet azonnal. És ne keljen keresgélni a lámpát, 1 mozdulattal elérhető legyen, azonnal a kapcsolóra álljon az hüvelykujj, stb., stb. .😉

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák